KOMMENDE PROJEKTER

Der har været en meget stor efterspørgsel efter vores seneste projekter, som blev fuldtegnede samme dag, som de blev udbudt.

Vi arbejder på at udarbejde nye attraktive projekter.
Udvælgelsen af nye projekter med fremtidssikker beliggenhed og forudsætninger kræver omhu og tager tid. Vi har brugt 2020 på at undersøge og forberede nye spændende projekter, som vi forventer at præsentere i starten af 2021.

Udfyld nedenstående og modtag nyt fra Share Invest når vi har nye projekter

FORUDSÆTNINGER FOR EN GOD EJENDOMSSINVESTERING

BELIGGENHED

En én af de vigtigste forudsætninger for en god og fremtidssikker ejendomsinvestering. Der er flere forhold som afgør en god beliggenhed. Nærhed til indkøbsmuligheder, skoler, kollektiv trafik og god infrastruktur er nogle af dem.

BOLIGERNE

Boligstørrelsen skal imødekomme lejernes krav og udlejes til en overskuelig husleje som appellerer til flere aldersgrupper. Ejendomsinvestorer skal også være opmærksomme på at efterspørgslen efter boliger med hjemmekontor er stigende.

RISIKOEN

Er altid til stede i en investering. Med en meget central placering, en overskuelig leje og realistiske driftsudgifter samt en realkreditfinansiering hvor der løbende afdrages reduceres risiciene i et ejendomsprojekt mest muligt.

INVESTERINGEN

Share Invest søger at udbyde investeringsmuligheder hvor investor, har en realistisk investeringshorisont på 5 – 7 år.

KONTAKT SHARE INVEST

Vi tager din henvendelse personligt. Du kan derfor altid skrive på tb@shareinvest.dk, og forvente at få et svar hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe på telefonnummer 2070 5388.

Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.