VELKOMMEN TIL ENGSTIEN A/S

Engstien A/S omfatter ejendommens Nordfløj, hvor der er 29 moderne og funktionelle lejligheder og en lægeklinik. Både lejligheder og lægeklinik er fuldt udlejet, og du indtræder som ny investor direkte i en velkørende investering. Baseret på den eksisterende drift er der opnået tilbud på realkreditbelåning på:

0 %
Det betyder, at du har et veldokumenteret beslutningsgrundlag, der er baseret på realiserede forhold, og at du som investor opnår afkast på din investering fra første dag!

Nærværende projekt; Engstien A/S omfatter første etape som er ejendommens Nordfløj (herefter Nordfløjen), der rummer 29 lejligheder og en lægeklinik. Lejlighederne har været udlejet siden august 2020 mens lægeklinikken har været udlejet siden juli 2019. Baseret på Nordfløjens drift og udlejning foreligger der et realkreditfinansieringstilsagn på 65% belåning.

Det betyder at du har et veldokumenteret beslutningsgrundlag, der er baseret på realiserede forhold og at du som investor opnår afkast på din investering fra første dag!

DERFOR ER DEN ENGSTIEN A/S EN GOD INVESTERING

 1. Bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Kolding
  Ejendom beliggende tæt på alt – Midt i Centrum og alligevel omgivet af kultur og smuk natur. Ejendommen er fuldt udlejet og i fuld drift. Potentialeanalyse viser, at der mangler 1.800 nye boliger i Kolding frem til 2024

 2. Attraktiv forrentning af indskudt kapital
  Forventet gennemsnitlig årlig forrentning af indskudt kapital udgør 11,5% p.a.
  Gennemsnitlige mulige udlodninger udgør ca. 3,25% p.a.
  Minimumsindskud udgør DKK 750.000
   
 3. Konservativ realkreditfinansiering
  Der foreligget tilbud på realkreditfinansiering som udgør 70% af ejendommens værdi.
  Realkreditfinansieringen er opdelt i henholdsvis fast og variabel rente, og der afvikles som altid på gælden!
  De attraktive finansieringsvilkår giver dog også mulighed for at foretage løbende udlodninger

Udfyld formularen og download prospektet ENGSTIEN

EJENDOMMEN PÅ ENGSTIEN 1

det tidligere Kolding Sygehus,
er en ikonisk ejendom i Kolding som sjældent udbydes til salg og endog mere sjældent giver private investorer mulighed for at blive medejer af.
Siden 2018 har ejendommen gennemgået en nænsom renovering med respekt for ejendommens historie og er bragt op til nutidens normer.

Ring til os, hvis du vil høre mere på tlf. 20 70 53 88

KONTAKT SHARE INVEST

Jeg tager din henvendelse personligt. Du kan derfor altid skrive til mig på tb@shareinvest.dk, og forvente at få et svar hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe til mig på telefonnummer 2070 5388.

Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.