VELKOMMEN TIL Ejendomsselskabet Gunnekær A/S

Bestil INVESTORPRÆSENTATION

Udfyld nedenstående og få tilsendt investorpræsentation for Ejendomsselskabet Gunnekær A/S

FØR INVESTERINGEN

Du modtager en fyldestgørende Investorpræsentation med detaljeret beskrivelse af investeringsmuligheden, muligheder og risici. Inden du tager beslutning om din investering hos os, har du altid mulighed for at gennemgå investeringsmuligheden med os, hvor vi tager udgangspunkt i din situation og investeringshorisont. Formålet med gennemgangen er at gennemgå alle aspekter i projektet og give dig et solidt beslutningsgrundlag.

NÅR DU INVESTERER

Når du har besluttet dig for at investere i et af vores projekter indsender du en investeringsaftale sammen med en kopi af dit kørekort/pas samt sygesikringskort. Investeringsaftalen bliver gennemgået, accepteret og returneret til dig i medunderskrevet stand.

EFTER DU HAR INVESTERET

Information og kommunikation er også vigtige for din ejendomsinvestering! Vi holder dig løbende orienteret om nyheder om din investering, herunder byggeri, økonomi, udlejning og andre relevante informationer. På den årlige generalforsamling aflægges årsregnskabet, budgettet gennemgås og der træffes beslutninger om størrelse på evt. udbytte besluttes og evt. salg af selskabets ejendomme.

KONTAKT SHARE INVEST

Vi tager din henvendelse personligt. Du kan derfor altid skrive på tb@shareinvest.dk, og forvente at få et svar hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe på telefonnummer 2070 5388.

Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.