Kommende projekter

Der har været en meget stor efterspørgsel efter vores seneste projekter, som blev fuldtegnede samme dag, som de blev udbudt.

Vi arbejder på at udarbejde nye attraktive projekter.
Udvælgelsen af nye projekter med fremtidssikker beliggenhed og forudsætninger kræver omhu og tager tid. Vi har brugt 2020 på at undersøge og forberede nye spændende projekter, som vi forventer at præsentere i starten af 2021.

 Få besked og hold dig orienteret om vores kommende projekter ved at skrive dig op.

Udfyld nedenstående og modtag nyt fra Share Invest når vi har nye projekter

Den røde tråd II A/S

Den Røde Tråd I A/S omfatter 9 stk. to – plans bæredygtige boliger på 113 – 123 kvm. med en overskuelig husleje, som appellerer til flere aldersgrupper. Boligerne er beliggende i Musicon, Roskildes ambitiøse og hastigt voksende nye bydel midt i Roskilde. Projektet henvender sig til investorer med en investeringshorisont på 5 år og er kendetegnet ved

  • Forventet gennemsnitlig forrentning af indskudt kapital på ca. 19,25% p.a.
  • Minimumsinvestering på DKK 750.000
  • Ejerandel på 10% udgør DKK 900.000

Den røde tråd I A/S

Den Røde Tråd I A/S omfatter 9 stk. to – plans bæredygtige boliger på 115 – 123 kvm. med en overskuelig husleje, som appellerer til flere aldersgrupper. Boligerne er beliggende i Musicon, Roskildes ambitiøse og hastigt voksende nye bydel midt i Roskilde. Projektet henvender sig til investorer med en investeringshorisont på 5 år og er kendetegnet ved

  • Forventet gennemsnitlig forrentning af indskudt kapital på ca. 23% p.a.
  • Minimumsinvestering på DKK 750.000
  • Ejerandel på 10% udgør DKK 890.000

INVESTERINGSPROCESSEN

Vi gør det let for dig at investere i vores projekter. Vi er med før, under og efter din investering og sådan fungere det:

FØR INVESTERINGEN

Du modtager en fyldestgørende Investorpræsentation med detaljeret beskrivelse af investeringsmuligheden, muligheder og risici. Inden du tager beslutning om din investering, har du altid mulighed for at gennemgå investeringsmuligheden med os. Her tager vi udgangspunkt i din situation og investeringshorisont. Formålet med gennemgangen er at gennemgå alle forhold i projektet og give dig et solidt beslutningsgrundlag.

NÅR DU INVESTERER

Når du har besluttet dig for at investere i et af vores projekter indsender du en investeringsaftale sammen med en kopi af dit kørekort/pas samt sygesikringskort. Investeringsaftalen bliver gennemgået, accepteret og returneret til dig i medunderskrevet stand.

EFTER DU HAR INVESTERET

Information og kommunikation er også vigtig for din ejendomsinvestering!

Vi holder dig løbende orienteret om nyheder som kan påvirke din investering.
På den årlige generalforsamling aflægges årsregnskabet, budgettet gennemgås og der træffes beslutninger om størrelse på evt. udbytte besluttes og salg af selskabets ejendomme.

KONTAKT SHARE INVEST

Vi tager din henvendelse personligt. Du kan derfor altid skrive på tb@shareinvest.dk, og forvente at få et svar hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe på telefonnummer 2070 5388.

Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.